9.16.2011

én ezt így csinálom...

.... s hogy mit, azt hamarosan elárulom :)
előre szeretném leszögezni, hogy a cégtől ÉN EGY FORINTOT eh akarom mondani EGY DOLLÁRT SEM KAPOK, nem reklámozás céljából mondom el Nektek, hanem azért, mert bevált, kipróbáltam, megbízható és nem utolsó sorban baromi OLCSÓ!
történt ugyan is, hogy azt hiszem karácsony előtt, talán Franci megosztott egy linket a FB-on, hogy 0.99 $-ért fotókönyvet lehet rendelni, ha megosztod a linkjüket! hát nanáááááá, ennyiért persze! gondoltam, jah, mert ennyiért ide is jön, tuti van benne buktató! és NEM! minden flottul ment, az jött és olyan minőségben, ahogy vártam! eszméletlen!! postaköltséggel együtt 1 $-ért itt is volt a fotókönyv ( 10X10 cm-es )!!
szóval azóta elég sokmindent rendeltem tőlük, főként fotókönyvek jönnek, monjuk úgy általában egy 20X20-as keménykötésű könyv 3 és 6 $ között mozog, attól függően, hogy mekkora akció van :) és ezt mi szeretjük! csak akkor szabad tőlük rendelni ( mondom én, hisz én is így teszek ), ha akció van, mert akkor postaköltséggel ennyi az ár!
annyi van, hogy náluk 20 oldal egy könyv, én pl alkalmakra készítek egyet, mondjuk egy születésnap megörökítéseként, egy hastáncbemutató dokumentálásra stb... vagy pl a legújabb a Week In The Life albumom, amiről hoztam is Nektek mutit!!
jah, hogy még nem mondtam a céget, az Artscow-ról van szó. Szuper a vászonképük is, az is eszméletlen jó árban szokott lenni, ha akciós, és minősége is kifogástalan! nálunk már ezek díszítik a falakat, hiszen nem mindegy, hogy egy áráért kapok másik 3-at!
ha regisztrálsz, kapsz egy csomó kupont, ami ingyenes, de itt ki kell fizetni a postaköltséget, így drágábban jön ki, mint ha megvársz egy akciót, amiben költségekkel annyi az ár, amennyi!
és itt jön képbe a párna is, amit hozzáteszem, már meg is jött, és úgy örülök neki, mert szuperek, szuperül fognak mutatni a fehér kanapénkon! most anyu hoz bele párnát ( hiszen ez huzat ) és utána fotózok, és hozom mutatni, ha gondoljátok!
hm egy kicsit előre dolgoztam karira, ilyen még nem volt, de tök jó érzés, hogy talán most nem az utolsó percben fogok mindent csinálni! más is jött karácsonyra, de azt sajnos nem tudom megmutatni, mert olyan is jár erre, akinek nem kéne meglátnia ;)
egyetlen dolog, ami negatívum - bár mostanában már ez sincs, hogy a rendeléstől számítva van, hogy 1 hónap, mire ideér a cucc... sajnos elég messziről jön, de én mindig úgy rendelem, hogy beleférjen az időbe, tehát, ha esetleg Ti is rendeltek, akkor ezt vegyétek figyelembe ( most pl az utolsó fotókönyvem 3 hét alatt már itt volt ;) - az élet apró örömei! )

szóval érdemes járatni a hírlevelüket, amiben küldik a kuponkódot, valamint a határidőt, ameddig él az akció, valamint a FB oldalukon is érdemes sokszor járni, mert ott is ott van az össze akció!

még egyszer szeretném hangúlyozni, hogy senki ellen nem szeretnék beszélni, csak mások kérésére osztom ezt meg Mindenkivel, mert nekem bevált, és megégyszer mondom, ÉN NEM KAPOK TŐLÜK EZÉRT SEMMIT!!! miért ne járhatna más is jól, ha már Franci ilyen jót tett velem!!

nagyjából ennyi, ha van bármi kérdésetek szívesen válaszolok, kommenteljetek, vagy írjatok e-mailt!!

a képen a legfelső könyv a Week In The Life albumom, amit itt meg is nézhettek teljes nagyságában, ami egy delux könyv, potom 10 $-ért postával együtt, 20 oldalas, teljesen kinyitható, fotópapíros, keménykötésű, már az első kinyitott oldal is szerkeszthető, tehát már a borító belsején van felületed!!

szép napot mindenkinek!!

7 megjegyzés:

Janka írta...

a lelkesedésed átüt, az biztos :D
olyan ütemben rendeled a könyveket, hogy mire legközelebb találkozunk, már egy saját könyvtárad lesz ezekből :D amiket láttam, azok meseszépek, és a minőségük valóban kiváló.

alig várom, hogy az enyém is megjöjjön. a barátnőmnek most csinálom a Deluxe változatot!!! :) karácsonyra v. karácsony után én is nyomom az újabbakat!

Bíró Ágnes írta...

Dia, te pedig jót tettél velünk. Eddig engem az ár az ami alaposan visszatartott a fotókönyvek és nagyméretű printek előhívatásától. Még a KCS-ben nem is írtam, de egy halom fotót is megkaptam már nagyban meg átalakított sb oldalaimat is és szuperek, megyek kereteket vadászni hozzájuk. Ja, a Week in the life-os könyvemet már én is megkaptam tőlük, plusz a családnak is rendeltem belőle, ők is megkapták.
Szóval én hálás vagyok neked nagyon, hogy megosztottad velünk a forrásodat, meg mutattál élő példát, hogy tényleg szuper a minősége és nyugodtan rendelhetjük, mert jó. Annyi kupon van, hogy nem győzöm elhasználni őket, de komolyan... :)
puszka én a párnáidra nagyon kíváncsi vagyok!!!!

Budaházi Brigitta írta...

Tanúsítom a fentieket, mivel volt módom saját szememmel látni a minőséget. Gyönyörűek. Én kétszer is visszakérdeztem, amikor beszéltél nekem erről, emlékszel, hogy "De postaköltség nincs rajta?" és, hogy "Más költség nem volt rajta, tényleg 0,99$ volt az egész?". Mert annyira hihetetlen volt számomra.
Én is köszönöm, hogy megosztottad velem ezt az információt, úgy voltam, mint Ági, hogy az ára tartott vissza eddig a fotókönyvek rendelésétől. Csak azért nem tudok személyes tapasztalatról beszámolni, mert még időm nem volt, hogy összeállítsam a fotókönyveimet. De az biztos, hogy innen fogok rendelni én is.

Réka írta...

Én a múltkor láttam Jankánál és én is akkor kérdeztem rá, mert szinte hihetetlenül hangzott. Mint hagyományos alkotó (ami nagyon költséges) elgondolkoztam azon, hogy bőven megérné áttérni a digitálisra és ilyen albumokba dolgozni. :) ÉN IS KI FOGOM PRÓBÁLNI, az biztos! :) Rengeteg alkalommal gondolkozok azon, hogy míg nekem 1 papírom van, addig egy digitális alkotónak végtelen ... ... nem fogy el sem a ragasztó, sem a papír ... :D

Unknown írta...

Tök jó, h megosztottad a tapasztalataidat velünk! már én is regisztráltam, de még nem rendeltem tőlük semmit, viszont most megint lelkes lettem, köszi Dia :)

T írta...

Kösziiiiiiiiiiiiiiii!!!:D:D:D:D

Minyu írta...

Húú, ez nagyon hasznos volt.
Ha egyszerre több könyvet rendelek, akkor mindnek az ára 1 dolcsi, vagy csak 1 db.-ra érvényes? Májusban akarok az óvónéniknek rendelni, ezért kérdezném. Időm még van összeállítani és megrendelni, de jó lenne, ha olcsóbban megúsznánk (5 óvónéninek és 2 dadusnak... ) Asszem mégiscsak vissza kell csinálnom az FB-s profilomat. (töröltem magam néhány hónapja)