6.20.2011

Scrapbook therapy | Day1

good morning!! I just wondering on something! Can I tell you? would you like to play with me???????
it came to my mind on yesterday! I need more scrap! yes SCRAP!! Dido you need to play more time!! and yes! I just thinking on 1 week long scrap therapy! I need to make a scrapbook page each day! and I'll post to my blog! You can play with me! If you make a page you can link your blog thread at the end of this thread and we can visit all your blogs!! WE NEED MORE SCRAP! come and join!!

jó reggelt!! tegnap az eszembe villant, hogy mostanában alig scrappelek a saját örömömre! "csak úgy" érzés hiányzik, így eldöntöttem, hogy mától minden nap készítek egy oldat, majd megmutatom itt a blogomon! csatlakozzatok hozzám, hiszen mindenkinek szüksége van rá :-) ez éltet minket ugye?????? a bejegyzés végén tudjátok belinkelni a blogbejegyzéseteket, az általatok elkészített oldallal!! gyertek játszani!!!! alkossunk csak úgy!!!

here is my page for day1!

Credits:
Natali Design - happy day;
enjoy spring;
Pomegranate Twist - Full Kit by Kristen Rice;
Creashens - tornbits 3.



3 megjegyzés:

hékás írta...

Na jó bénán telenyomtam ékezettel a linkemet :D Szóval felraktam még egyszer. Remélem jó hosszú lesz a sor...

Ányi írta...

Voilá, itt vagyok én is, köszi az ötletet!

kreatívhit írta...

De jó.Magam is szeretem a "csak úgy" oldalakat.Nem zavar ha "korlátok" között kell alkotni de a szabadon megélhető kreativitás..természetesen az az igazi.Biztos remek oldaldömping érkezik.