1.17.2011

Scrapbook Monday 17.01.2011 | video tutorial

 Credits: 
Dido Designs - vintage photo masks; - to the shop
Dido Designs - Nostalgic moments; - to the shop
Natali Design - Butterfly kisses.

Hello world!
here I am with the new Scrapbook Monday video tutorial!
You need to know something! I made my page and I recorded. then I worded on it...  and then OMG where is my file????????????????????? oh noooooooo! it was empty:( so I made an other one but you need to know that I love the first one much more. not bad the second one but the first is better :) I think. what is your op?

hehe you know I was so angry but I hope you will like this ;)

 .....................................................

sziasztok!!
megjöttem a legújabb scrapbook hétfős videóval! az tudnotok kell, hogy az első oldalt készítettem először,
szépen felvettem és mikor meg akartam volna vágni, hát hussssssssssssss, az egész elszállt..... a technika közbeszólt.... hát kicsit sem voltam ideges, ugye nem kell mondjam :)))))))))))) ezért készült egy másik is, nehogy ne legyen oldal hétfőre :) de le kell szögezzem, az elsőnek jobban örültem volna, jobban szeretem, na de azért a második sem kidobni való :) remélem tetszik a mai videó is, jó szórakozást:)

........................................................

this is the lo for Scrapbook Monday:

Credits:
Natali Design - Butterfly kisses;
music - Mike Oldfield:) 

Oki here is the video:) it is two more longer what I want but it don't want the true :)
enjoy!
I would like to know what are you thinking about the video and what would like to see from me!!

szóval itt a videó, eredetileg fele ennyire csináltam, de mindig közbeszól valami, úgy látszik ez nem akarja az igazságot, és már csak azért is kiszúr velem! szóval ilyen lett, ezt kell nézni :)
szívesen várom ám a visszajelzéseket, ígérem ( remélem be is fogom tartani ), hogy jövő hétre kommenteset hozok, ha ennyire kivik vagytok a nyávogásomra ;)

10 megjegyzés:

Secima írta...

Valami gond lehet a videóval, mert a harmadik perc után nem igazán látni semmit, kivéve a kurzor mozgást. Az előző hetivel nem volt ilyen gond.
Google Chrome és Firefox alatt is megnéztem, sőt a Vimeo-n is.
Nem tudom másnál jelentkezik-e ez a jelenség.

evadraga írta...

Én várok, akármeddig is! Gyönyörűek az oldalaid!
Az első heti videód nagyon tetszett, olyan jó volt látni, ahogy alkotsz Didó!!!! :) Nagyon inspiráló volt számomra, köszönöm!

Kata írta...

Nagyon tetszik, ez a zene is szépséges, meg a végeredmény is. Jó volt látni, hogyan alkotsz.

Réka írta...

Ismét gyönyörű munka szuper videóval. Olyan jó látni, ahogyan változtatod az elképzeléseidet. Ez a kedvencem. Amikor az ember lát egy "elkészült" alkotást, akkor sohasem láthatja azt, hogy közben hányszor változott az adott oldal ... ... így viszont igen! (Én inkább a hagyományos scrapbook híve vagyok és amikor alkotok én is állandóan átvariálom az oldalakat. Csak ott sajnos néha a ragasztó is magával visz néhány elemet. :S) Amikor nézem a videóidat mindig egyre nagyobb kedvet kapok a digitális változathoz is.

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Szuper oldalak és a videó is nagyon szupi! :)

evadraga írta...

Nagyon klassz! Az fogott meg, mennyire bátran törölsz a háttérpapírból! :D Ezután majd talán én is jobban kihasználom ezt a lehetőséget (sose mertem bele/hozzányúlni eddig). A pakolásaid is jó látni, hogyan próbálgatod a legharmonikusabb helyet megtalálni. Köszönöm, és várom a következőt, hangalámondással együtt, ahol megtudhatjuk az alkotás közbeni gondolataidat is! :D Jaj, úgy várom a hétfőt! :)

Janka írta...

Köszi megint! Én speciel kiváncsi vagyok a nyávogásodra :D Áruld már el, milyen progival válogatsz, illetve milyen ps-t használsz. Az enyém annyira más!

Névtelen írta...

I loved to watch you create this page! Really like to see you looking for the perfect places and page design!!

Kisnyul / Andi írta...

Nem semmi, ahogy alakul a kezed alatt az oldal. Nekem az első verzió is tetszett... várom a következő kommentes videódat is!

Ja és a zene alatta nagyon szuper!

Névtelen írta...

Loved the video, straight to the point and direct. I could easily follow this video. Thanks for sharing!