1.25.2011

a piece of { art } |traditional| a new {L.O.V.E}

hi for you!! today I have something special! special for me because you know I am a digital scrapper. but when I saw Debee's blog , I know that I need to have here style and her work or everything what she making!! my other love is Donna's blog. She is amazing too!! she is fantastic! So I making something new what I haven't got till now!! but N.O.W I have it!! and I want more and more!! Can't wait to play with it again!! So here is my new baby I hope you'll like it too!!

Sziasztok!! ma egy speciálisat hoztam, olyat, amit eddig még nem készítettem. tudjátok, hogy nagy rajongója vagyok a hagyományos alkotóknak, igazából most inkább ők inspirálnak, digitálisban nem tudom most kedvencet mondani, de hagymában annál inkább!! Ők Debee és Donna. Nekik köszönhetem, hogy ezt a kis szösszenetet elkészítettem, és most izibe meg is mutatnom Nektek!! remélem Nektek is tetszik, nekem most nagyon bejön;)

I am totally in love with the ormolu's shop!! she had an amazing sale and I have many things from her!! so I am ready for the N.E.W things;)

have a wonderful day!!

szép napot Nektek!!

8 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Nekem még tanulnom kell jobban értékelni az ilyen alkotásokat lehet hogy ez a hölgyekben zsigerből meg van.De kétségtelen remek hangulata van.S igényesen elkészített mint minden amit kiadsz a kezeid közül.

Merika írta...

Didó ez nagyon szuper! Folytasd légyszííí!!!!!!

Unknown írta...

Dia, ez valami fantasztikus! annyira finom, légies, elegáns az egész kis tag. Le a kalappal előtted, hogy neked ez is csípőből megy :) a shop tippet meg köszi, máris csemegézem :) légyszi alkoss még ilyeneket!!! :)

Janka írta...

állam a padlón!!!!

todido írta...

olyan édesek vagyok !! köszönöm ezerszer;)

Anja aka Anja_77 írta...

Wow! Diana! This looks gorgeous! You are so talented!!! :-)

Unknown írta...

Oh, how very beautiful!!! I have been playing with paper lately too. Love it!

Shay írta...

Really lovely tag! Thanks for sharing (by the way I also love Donna Downey and Debee Campos Ruiz).