1.19.2011

a piece of {art} journaling - digital -

oh HI!! how are you today?? Today I made something different! I never used befor the art journaling! BUT I need to try it!! of course!! sooooooooo drumroll please! here is my very first page with the style - art journaling!! what do you think? I need to change;) oh nooooooooooo!! hehe
My inspiration was Donna Downey!! I love her pages, book etc!! all what she making!!

szia Mindenki!! ma valami különlegeset hoztam, amit még soha életemben nem próbáltam, főleg nem digitálisan! mit szóltok hozzá? váltsak talán stílust? hehe nemnemnemnem!! de azért néha nem árt kalandozni;)
az inspirációm az oldalnál egyértelműen Donna Downey volt!! imádok mindent, mit csinál! bárcsak én is képes lennék rá hagyományosba!! ah!!

Credits:

TaylorMade Designs - magazine stand I.;
Holliewood Studios - Art Journaling2.


Have a wonderful day!! 

7 megjegyzés:

Unknown írta...

ahhh Dia és konkrétan lehidaltam, amikor megláttam!!! ez komolyan csúcsszuper lett! csinálj még még még ilyeneket!!! :)

Janka írta...

ez valami mennyei lett! abszolút látszik rajta Donna ihletése, de egyértelműen a te stílusod. szerintem menne hagyományosban is, csak meg kéne próbálni. én is még félek tőle, pedig nagyon szeretném csinálni, amit ő :) I love Donna :)

evadraga írta...

Uhh, ez a színorgia! Gyönyörűség ránézni!!!

Eszter(beszteri) írta...

hát ez csúcs!!!!! :) ha tudnád, hányszor akartam már rászánni magam, hogy nekiálljak egy ilyennek, de végül mindig lebeszéltem magam... :D de most már nem fogom!!!! :) gyönyörű lett! :)

Réka írta...

UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, ez a legszenzációsabb munkád. SZERINTEM. :) IMÁÁÁDOM!!! CSINÁÁÁLJ MÉG ILYENEKET!!!

Toni írta...

ha egyszer valakinek minden jól áll, akkor minden jól áll! :) Ne felejtsd el véglegesen a minimált, de ha kérhetem, akkor ilyet is: méééééééég!!!

Unknown írta...

Wooww !!! Very very beautiful Diana !!!