1.27.2011

Inspired - a piece of MY ART - miniBook [ inspire lovely ]

oh yeh!! I can't make anything!! I am addicted! oh totaly in love with all the things I have!! I have my pack from Inspire Lovely and need to say: WOW!!
Today I started to make my very own journal miniBook with these lovely things!! This is about me, my art and all what I am!! This is the very first time ever but I need it! I have some ( 1-2 ) page of course digi about me but I need to have a traditional book!! So I started... and love it!! and I want to make it!!

óóóóóóóóó igen!! ismét egy hagymával jövök!! nem tudok ellent mondani, meg kell valósítsam legújabb álmom!! tegnap érkezett meg a csomagom, amit az Inspire Lovely boltjából rendeltem! egy szóval: wow az egész!! jaj egész nap csak ezt csinálnám :) na jó, tudom, de akkor is!! elkészült a borító és az első oldal! igazából az egész RÓLAM szól. ez is ritka ( mint a fehér holló ), de most ezt elhatároztam és remélem meg is tudom valósítani!!

Inspired - a miniBook - { a piece of MY ART }


love, love love it!! the best EVER!!


the first page
all about what I feel when I speak about SCRAPBOOK!!

oh yes :)


I hope you have an amazing day!! take care and come back next time;)

8 megjegyzés:

Unknown írta...

ez egyszerűen gyönyörűű!! :) ahh de irigyellek! ;) nagyon örülök, hogy csak rólad fog szólni az album, megérdemled ;) A bolt tippet köszi, mindig olyan klassz helyeket találsz ;)

kreatívhit írta...

Van egy nagyon kellemes hangulatuk ezeknek a szép egyedi tárgyaknak.

made by darinka írta...

óóó de irigykedek én is! Nagyon ügyi vagy, gyönyörű albumod lesz :)) Épp a reggeli hírleveled olvasása indította meg bennem a gondolatot, hogy előbb-utóbb minden digis a hagymánál fog kikötni... utánozhatatlan! Mosolygós szép napot :)

Unknown írta...

WOW, Diana! SUPER book! Love it!!!

Eszter(beszteri) írta...

gyönyörű lett, gyönyörű lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Paz írta...

This is gorgeous!

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Álomszép lett Dia!!!! Debee nekem is nagy kedvencem :P Csak így tovább!!! :)

Réka írta...

Vééégre, hagyományos alkotást is látunk tőled újra. Nagy kedvencem volt a téli album is. Nagyon várom a folytatását. :)