6.07.2009

ct members

a mai nap az utolsó a kreatív csapattagok toborzására:) egyszerűen el nem tudom mondani, hogy milyen öröm volt ez a pár nap számomra, megszámlálhatatlan mennyiségű e-mailt kaptam, sosem gondoltam volna:) annyira jól esik, hogy ennyien szeretnének velem dolgozni, szeretik a munkám!!! HÁLÁS vagyok Mindenkinek!!! köszönöm a szép szavakat, és ígérem, hogy sietni fogok a kiválasztással, de nézzétek el nekem, hiszen rengeteg gyönyörű galériában kell válogatnom:) gyors leszek, amennyire csak tudok:)

this is the last day of the ct call ... oh how can I tell you what I feel .... you are amazing!! I can't belive it! I have so many e-mail for the call!! This was surprice for me that I become so many!! THANKS for all!!! Can you give me some days? Please!! Your galleries are awesome!! and I need really few days because I can't choise;) but I'll be fast;)

5 megjegyzés:

Sziszi írta...

Szívből gratulálok Én is!
Nagyon profi és igen kreatív oldalakat készítesz, csak így tovább! Remélem egyszer én is a nyomdokaidba léphetek, igen sokat kell tanulnom, de megéri. Sok sikert továbbra is és jó munkát!
Üdv: Sziszi

millu írta...

Erről lecsúsztam,de hogy-hogy én nem olvastam?De sajnálom.

Miranda Barten írta...

I just came home from Italy tonight and first had to check to see if there was any news ;) Good luck picking your new team members!!
Hugs,
miranda

Névtelen írta...

wow, I'm anxious for the result and I can imagine their work to choose.

carola írta...

Love your templates - would really like to get them for free or earn a spot on your CT!