4.23.2009

összefoglaló - summary part II.

.... és, hogy mit nyújt? MINDENT. IMÁDOM. azt hiszem, ez mindent elmond. szeretem az alkotás folyamatát, a válogatást, a tervezgetést, az álmodozást, az elemeket, a képeket, a kis virágokat, szeretem a tartozást valahova. ja és szeretem a FEHÉRET:)

.... remélem, hogy majd egyszer, ha a gyermekeim kézbe veszik és megnézik oldalaim, hálával és örömmel gondolnak vissza RÁM/RÁNK, és arra fogja Őket ösztönözni, hogy hasonló értéket hagyjanak maguk után Ők is!

.... egyszer, majd, ha nagyobb lesz, együtt szeretnék kattintgatni Dalcsival, sőt azt szeretném, ha lekörözne engem benne:)

.... jelenleg egy dolog lenne még nagyon-nagyon fontos nekem, amit el szeretnék érni a scrap-ben, de az egyelőre még álom ...., s azt remélem talán egyszer majd valóra válik:)

..... szeretem a tagságaim. szerintem senki sem tudja, de a mai napig nem vagyok biztos magamban, folyamatosan elbizonytalanodom, és ma sem értem, mit látnak bennem, bár tudom, valami mégis ott tart. valamiért oda vetődtem, és ott lehetek, amiért nagyon hálás vagyok!

.... ha már itt tartunk, el kell, hogy mondjam, nagyon nehéz folyamatosan teljesíteni, mindig a maximumot hozni, látszólag mindig nagyon "ott" lenni, nem mutatni semmit, sőt úgy látszani, hogy minden űberrózsaszín:)

.... elkezdtem, mert nagyon jó volt egy csapathoz tartozni, jó volt olyan emberekkel beszélni, akik szintén olyan lükék, mint én.

..... folytattam, mert megfertőzött, mert bíztattak, és mert akartam továbbra is csinálni, mégha nem mindig volt minden zökkenőmentes. sőt rögös volt az út, de kitapostam, és most csak bíztatni tudok mindenkit, hogy járja ki, mégha az ösvény nem is látható, mindenhol van egy kis hely, egy kis járat, amerre el lehet indulni.

kívánom Mindenkinek, hogy váljanak valóra álmai, igen, merjetek álmodozni és higyjétek el, az álmok valóra válnak!!

na tessék kellett ez Nektek?:):) gyorsan abbahagyom, mert átmentem csöpögősbe:)

uff szóltam:):):):)

3 megjegyzés:

Kata írta...

Milyen jó hogy szóltál! :)
Csodálom ezt a teljesítményt, eredetiséget és állandóan példaértékű minőséget, amit képes vagy nyújtani. Kívánom,hogy váljon valóra az álmod!

Ányi írta...

Jajj, most erre úgy, de úgy szeretnék írni valamit, de csak egy hülye csöpögős dolog jutott csak az eszembe: <3, kitaláltad, mi?

Unknown írta...

What a great design your blog !!! Love it so much !!!!!!!