5.18.2008

Ismét itt, de minek is? Ma, 3 nap távollét után ültem a géphez. Gyorsan, szinte azonnal megfogalmazódott bennem, hogy jó-e ez így? Van-e egyáltalán értelme. Ismét akkorát csalódtam, próbálok nem belefolyni, de gáz az egész. Van-e értelme egyáltalán alkotni, ja persze van, magam miatt, de ha senki nem nézi meg, vagy csak a felszínesség megy, akkor köszi, inkább nem. Az a típusú ember vagyok, aki megmondja. Ha tetszik, ha nem. De nem lehet.... ez már gáz. Imádok alkotni, az utóbbi időben egyre többet. Ám az igazi, ha valakinek megmutathatom. A család persze azonnal elájul az oldaltól, hát persze, hogy tetszik Nekik. De szükség van a másik oldalra is. A hozzáértőkre. Ill. lenne... ha lenne. Ill. van, csak.
Hát most ez van. Holnap tán jobb lesz! Vagy nem? Szerintetek? Ha egyáltalán jár erre valaki:-(

Mivel ez egy scrap blog:-) gyorsan teszek egy oldalt, hátha jobb lesz:-)

15. gyorskör

Kedvencemtől egy majdnem LIFT:-)))

Kellékek: Overlays Volume 1 element pack,
Primavera CatScrap collab kit.

Puszi:-)

4 megjegyzés:

millu írta...

Nem tudom,mire gondolsz ezzel a beírással,de valószínűleg,amire én is és sokszor ugyan ezt érzem,amit leírtál,ha jól értelmezem.Nekem ez nem csak a blogommal kapcsolatos...Sokszor elmegy a kedvem az alkotástól.Én is el vagyok ájulva a képeidtől,nagyon szeretném megtanulni pl.a rétes sorozatod utolsó alkotásának a módszerét is.Én azért nem írok,mert mint kezdő véleményt a nagyon királyon kívűl nem tudnék mondani,de minden nap benézek hozzád.Nekem nagyon jó lenne,ha a hibákat is elmondanák,abból lehet tanulni.Egy kisregényt tudnék most írni,de ez itt nem az a hely.A lényeg,irgykedek a munkáidra és nagyra becsüllek.

Linsey írta...

Szió!
Sokszor éreztem hasonlót én is..
Írnám, hogy ne vedd fel, de megértem. Jómagam is fel szoktam venni ezeket a dolgokat.
A bloghoz sztem azért szólnak kevesen, mert regisztrálni kell..A törzshelyünkön meg..hát én is sokszor csak csodálom a képeket. Vélemény helyett inkább csak alkotok. Pedig tényleg nem jó így. A képeid nagyon jók. Talán azért nem írnak annyit hozzá. ;))

Tina írta...

Nem pontosan értem, mire gondolsz - kevesen reagáltak a műveidre? Vagy/és valakinek írtál egy segítő kritikát és rosszul vette...?:-(

Minden (főleg virtuális) közösségben érdemes arra odafigyelni szerintem, hogy ne várj túl sokat. Egyáltalán: senkitől ne várj semmit igazából. Főleg "ismeretlenektől"...! Magadnak alkoss, a casládodnak, úgy, ahogyan Neked, Nekik tetszik!:-) Hiszen ez az elsődleges cél, nem...? Ne a fórumnak, a blognak készüljenek a dolgok - oda csak azért tesszük fel hogy másoknak is öröme teljen bennük és esetleg inspiráljuk egymást... Ne a hozzászólásokért, azokat tényleg kár elvárni.

Egyébként azt gondolom, hogy ha például az "év alkotója" verseny állását szemrevételezed, nem vagy kevéssé elismerve...;-))) Még ha nem is kommentelnek mindig sokan (ha ez volt a gond).

További örömteli alkotást kívánok!!:-)

todido írta...

Nem a nem reagálásra gondoltam. Nekem még mindig nyomja a szívem a légkör, ami már nem lesz olyan, mint "régen". Igaz nem rég óta vagyok tagja a társaságnak, de nekem sokat jelent, jó mindig odamenni. Ha működik is, nem úgy, mint ezelőtt, és soha nem is fog. Folyamatosan érzem....
De továbbra is szívesen megyek, csak lehet érzékenyebb voltam, mint máskor, de én nem tudok nem észrevenni ezt-azt!

Puszka