2.20.2013

adni öröm! csatlakozzatok, ha van kedvetek!!

Sziasztok!! érdekelne egy dolog, ami nem hagy nyugodni mostanság, van-e kedvetek esetleg Nektek is többet megtudni róla, vagy éppenséggel részt venni benne! 
Ez nem más, mint a snailMail vagy happyMail projekt! 
A lényege, hogy bizonyos időnként (mondjuk havonta egyszer) küldenek a résztvevők egymásnak kis leveleket, amibe különféle dolgokat tesznek. Itt nem kell gondolni egy komplett alkotásra, kis apróságok, mint "papírkák", tag-ek, kicsi díszek, virág/ok, akár egy képeslap, vagy egy kézzel készített hímzés stb.... 
Figyelmesség, és nem nagy dolog, nyilván senki nem akar sokat költeni rá, hisz ma már a postaköltség sem semmi, inkább visszahozni vele a levelet kapok/adok érzést, amikor régen remegő kézzel nyitottam ki egy borítékot, hogy vajon mi is lehet benne. 
Olyan dolgok, amiket esetleg egy-egy scrapbook projecthez is fel lehet használni, olyan dolog, amit Te magad is szívesen kapnál! Természetesen ehhez nem csak scrapbookosok csatlakozhatnak, hanem mondjuk aki szívesen kapna/adna, akár tud szépeket hímezni, horgolni, vagy bármilyen kreatív dolgot készíteni, de akár a digitális scrappesek is, szóval bárki! Hm? lenne kedvetek hozzá?
Ha igen, akkor facebookon jelezheted itt, és létrehozok egy zárt csoportot, ahol tovább tudunk beszélni, konkretizálni, eszmét cserélni! Ne gondoljátok, hogy nagyon sűrűn kellene ezt csinálni, nagyon lekötne minket, szerintem havi egyszer már szuper lenne, vagy ahogy megbeszéljük. Én természetesen benne vagyok, csak várok olyanokat, akik csatlakoznának hozzám ♥
 inspirációnak van egy pinterest mappám, nézzetek szét itt :)

szép napot

Nincsenek megjegyzések: