9.15.2012

KEDVENC PILLANATOK ONLINE TANFOLYAM velem :)

"Kedvenc pillanatok -  ugye mindenkinek vannak ilyenek? Gondoljunk csak az emlékezetes "első" dolgokra - első mosoly, az első találkozás, az első csók, az első gyermek, az első lépések, az első scrapbook alkotás és a végtelenségig sorolhatnánk.
Örökítsük meg együtt gyermekünk, vagy akár saját kedvenc pillanatait egy közös, jókedvű alkotás során!  A mai trendeket követve állítottam össze ezt a csomagot, melyben a legújabb és legdivatosabb hozzávalókat válogattam össze, egy csipet különlegességel fűszerezve. Minden résztvevő kap egy saját, általam tervezett, kifejezetten erre a tanfolyamra készített bélyegzőt - amit garantáltan nem kapható sehol! Ezt fogjuk használni az egész album elkészítésénél! 
Az egész albumot, ha egy pár jelzővel kellene illetnem, a következők lennének: nőiesség, finomság,  könnyedség, EGYEDISÉG. Természetesen csempésztem bele, a tőlem már megszokott lányságot, FEHÉRET, egy cseppnyi mintát, sok-sok emléket!
Egy {zárt} fórum hozzáférést kap minden résztvevő, ahol én akár egyenként fogom kezetek, és segítek lépésekben, mit-hogyan és hova .... A tanulás folyamatát videók is segítik, ahol részletesen láthatod, hogyan  készült egy-egy oldal, különböző apró trükköket mutatok be! Nem titkolt szándékom, hogy akár a hagyományos technikát még el nem kezdők is nyugodtan részt vehetnek velem ezen az utazáson, bátran ajánlom MINDENKINEK! A csomag úgy lett összeállítva, hogy minden különleges hozzávalót tartalmaz, mindezeken kívül csak pár, könnyen beszerezhető dologra lesz szükség!
Sok szeretettel várok Mindenkit, és ne felejtsétek: TEGYÉTEK FELEJTHETETLENNÉ A PILLANATOKAT! <3" 

Az online scrapbook tanfolyam lényegehogy otthonunkban ülve, saját tempónkban haladva, előre elkészíthetünk egy scrapbook albumot, amelyet közben vagy utólag feltölthetünk fényképekkel. Így a tanfolyam végére összeáll egy komplett album. Maga a tanfolyam a Scrapbook.hu Fórumának felületénzajlik. A tanfolyam megvásárlói ugyanis hozzáférést kapnak egy zárt fórumhoz, ahol 2012. október 15-től folyamatosan feltöltésre kerülnek az egyes leckék. Egyes leckék videóleckét is tartalmaznak. A tanfolyami résztvevők egy kis közösséget alkotva inspirálják és lelkesítik egymást a folyamatos haladásra. A tanfolyam vezetője segítséget nyújt az alkotáshoz.

remélem találkozunk!!


valamint szeretném veletek megosztani, hogy egy régi vágyam teljesült, miszerint, hogy ne csak digitális termékeket készíthessek, hanem valami kézzel foghatót! 
kérlek fogadjátok nagyon sok szeretettel a legújabb scrapbook kiegészítőimet, kis csomagocskákban!

most 10% kedvezménnyel!


további szép hétvégét!
:)

2 megjegyzés:

Janka írta...

Már nagyon várom a tanfolyamot! Eldöntöttem, hogy nem fogok egyénieskedni, mert szeretnék egy didós albumot magamnak. Remélem, sikerül véghezvinnem :D

todido írta...

már miért ne sikerülne!! naná!! majd rajtad tartom a szemem ;)