7.27.2011

Week In The Life 2011 | Monday | Hétfő

oh yes!! me too! I think this is the most amazing idea of Ali!! She is amazing and I making it too!! Here is my first day - Monday! I'll make a digital photobook - size 7x5!

oh igen!! én is beállok a sorba!! hatalmas ötletnek tartom, és támogatom ezer százalékkal! eddig minden percét imádom, élvezem a fényképezést! Dali már mindenkinek elmondta, hogy anya fotókönyvet csinál a hetünkből :-)))) a mérete 17x12 cm-es lesz, egy kis aranyos, digitális könyv :-) és íme az első nap - hétfő:

 
Credits:
Paislee Press - adorned;
Paislee Press - soriso;
SCW - egy hét története!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Dia! le a kalappal! ez szuper!!! nagyon tetszik! kíváncsian várom a többi napot is!!!

Janka írta...

fantasztikus! jó látni, hogy te is "tudsz" sokfotós oldalt készíteni :D szuper az egész! nagyon inspiráló!
hű, és akkor a péntekiben mi is benn leszünk? ;)

Bíró Ágnes írta...

Dia Csudaklassz az egész, tényleg inspiráló. De örülök, hogy te is belekezdtél!!! és szokásodhoz híven gyors vagy, mint a villám.

altalena írta...

Két gyerekkel igen mozgalmas napjaid vannak:D Csodaszép album lesz, erről a hétről. A szombati napra is mindenki hoz majd fényképezőt? :D

Réka írta...

Nagyon szép. Itt is írom, hogy jobban tetszik mint az Ali Edwardsé. A legjobban azon mosolyogtam, hogy írtad, hogy a kislányod elújságolja mindenkinek, hogy anya fotókönyvet csinál ... ... hááát, anya elég SOK MINDENT csinál, és mindegyik szuper, bármihez is kezd hozzá ... ... ezt is nyugodtan újságolhatja :D