5.27.2009

the beginning of something amazing....

hm... hát hol is kezdjem, nem is tudom..... kicsit mostanság el vagyok/voltam tűnve, de gondolom tudjátok, hogy oka van.... előkészítettem, dolgoztam, hogy minden kész legyen a holnapi NAGY NAPRA!! igen, holnap hatalmas nap lesz az életemben:) bekövetkezik az, amit annyira szerettem volna, és most az ÁLOM VALÓRA VÁLIK.

saját nevem alatt fogom árulni az eddigi cucaimat az A5D shopjában, sőt lesznek új termékek is!! szóval ez a nagy hír, én most nagyon boldog vagyok:)
gyorsba csináltam is egy oldalt, hisz egy scrapper hogyan is mondhatná el az érzéseit máshogy, mint egy oldalba foglalva....

tomorrow is a big day for me!! yes, maybe the bigges of all!! I'll have my own place at A5D shop as Dido Designs!! YES!!!!!!!!!!!!!!! My dreams come true:):):)
I made a page by this occasion - you know I must made a page;)

11 megjegyzés:

altalena írta...

Gratulálok, ez csodálatos dolog! Nagyon szép színes oldalt készítettél, amely tükrözi a lelkivilágodat! Minden álmod így váljon valóra!!!:)

Ányi írta...

Fú, te Didó, én olyan büszke vagyok rád!!! Nagyon-nagyon örülök, hogy megvalósítottad, amit szerettél volna, és remélem, sikeres leszel (bár ez tuti!). Egyébként most olvasgatom a SV számait, a veled készült riportokat is, így különösen képben vagyok :-) És azért gondolj néha ránk is és nehogy elhanyagolj minket ;-) Puszi, de jóóóó!

Ányi írta...

Ja igen, és az oldalad szép, bírom a kéket meg a sok tekergő iézbizét ott körülötted :-) Idézhetlek? Szupcsi :-)

szrjudit írta...

Szuper hír, érett már,gratulálok, megyek majd, körülnézek nálad ;)

Sabee írta...

Annyira gratulálok!! Én is büszke vagyok rád :) Alig várom, hogy megnézhessem, hogy miket készítettél!! :)

Kovaxka írta...

Óriási főhajtás és gratula, nagyon-nagyon megérdemled!!! Sok sikert és boldogságot, minden vágyad így teljesüljön! :) Ja, és az oldal is nagyon tuticsek!

Kata írta...

Gratulálok itt is :) Nagyon örülök a sikerednek és büszke vagyok! Csak így tovább!

Linsey írta...

Szívből gratulálok!:) Amúgy is az egyik kedvenc boltom, mostmár pláne az lesz!:)))

Timo írta...

Wow!! Minden további álmod így váljon valóra!! Teljes szívből gratula!!!!!!!!!!!

Kriszta (hozak) írta...

Gratulálok a pozitív változásaidhoz!

salsera írta...

nem semmi!!